Vítejte

Napsal(a):  | 27.09.2017

Vítejte na našich stránkách.

  1. B je třída, která se nedá nějak popsat ani vysvětlit. Jsme (unikátní) třída kterou nikdo nenapodobí. Máme ve třídě spoustu odlišných lidí a to je to,

co mám na nás ráda. Naše třída nepostrádá smysl pro humor, i když to někdy přeženeme. Někdo nás vnímá jako špatnou třídu a já ho docela chápu,

ale jsme to my a už se asi nezměníme a to se mi líbí.

Anna Štefánová

Naše třída je hodně hlučná, ale taky veselá, vtipná a kreativní. Do tohoto roku se pokusíme více nosit pomůcky a být před hodinou připraveni. Tento rok pojedeme na lyžák a doufáme, že i na ŠVP do Chorvatska. Také plánujeme být opět na jednom z prvních míst v projektu „Naše třída“. Spousty učitelů nás nemá rádo, ale myslíme si, že máme docela dobrý kolektiv.

Anna Velebilová

Naše třída 7. B je poněkud temperamentní a je proto velice probíraná na učitelských poradách. To jí dodává titul, probíraná třída,. Z pohledu některých studentů ze 7. B je strašná. Najdeme ale i společné aktivity jež nás baví. Není jich sice mnoho ale i tak. Máme zde i nějaké úspěchy ale pro dobití titulu ,úspěchová třída, je třeba si opočkat. Chcete-li o nás vědět víc zeptejte se žáků 7 .B.

Marianna Pokorná

Některé předměty nám moc nejdou, ale to nám nevadí, protože jsme nejlepší,kreativní,úžasní,chytří a milí, ale hlavní je naše snaha která se cení nejvíce.Učitelé nás nemají moc v lásce neznáme důvod.

Prostě jsme nejlepší. :D

Kryštof Inneman

Když se ptáte na 7.B nepředstavujte si žádnou svatou třídu! Jsme někdy hluční, líní… ale v celku jsme velice fajn kolektiv! –PODLE MĚ- A dbáme co nejvíce na úklid, výzdobu třídy a kladnou náladu. Jo tak to je. Ale jak zazvoní tak pro nás ten volný čas zkončí a my ho prostě potřebujem více! Proto nám učitelé říkají že jsme jak z „divokých“ vajec… …a mají pravdu :3

Alex

Letos si přeju aby naše třída byla nejlepší.Naše třída je trochu uřvaná. Vloni do nadtřídy přišlo 6 nových lidí.Tenhle rok je naše třída fakt dobrá.Při hodině když učitelka moc nedává pozor,tak si skoro všichni povídají a nebo když odejde ze třídy.Na začátku školního roku jsme hlasovali pro heslo naší třídy.Letos jedeme na ŠVP do Chorvatska. Naše třída je nejlepší.

David Nguyen

Jsme celkem bláznivý . Nejsme úplně nejlepší a proto se snažíme být nejlepší. Všichni nám říkají, že jsme špatná třída, ale my si z toho nic neděláme. Jsme originální třída.

Martin Szántó

  1. B? 7. B je třída, která nepostrádá smysl pro humor, kreativitu, originalitu a dobrou náladu. S většinou úkolů a úloh si hravě poradí. V 7. B je 26 lehce ukecaných žáků, kteří mají dobré ale i horší zážitky. Loni to byla docela dobrá škola v přírodě v ekocentru STŘEVLIK. Rok před tím úžasná ŠvP s paní učitelkou Červenákovou a ve 4. Třídě i s paní učitelkou Skřivánkovou. Letos se pojede na lyžák a asi i do Chorvatska k moři. 1. -3. Třídu je měla na dohled paní učitelka Drahotská. Hodně žáků odešlo a hodně jich přišlo, ale přesto jsme pořád jedna třída. Všem paní učitelkám a panům učitelům patří jejich vděk.

Mariana Bezusová

26 lidí, kteří spolu pracují a učí se. Máme v plánu vyhrát úklid tříd a všechny sportovní, matematické a zeměpisné olympiády. Známky nemáme nejlepší ale to se nějak zlepší. Učitelé nás nemají zrovna v lásce, ale to prostě nechápu. Jsme docela dobrý kolektiv a je s náma velká sranda.

Matyáš Hrabák

I když nás učitelé nemají rádi, tak zevnitř jsme skvělá třída. Učitelé si stěžují , že jsme hluční a nic neumíme. Přitom to, že jsme hluční je náš charakter a my s tím nic neuděláme. A navíc to že jsme hluční nás spojuje a dělá to z nás skvělé kamarády. Nejsme divní, jsme limitovaná edice:-)

Áďa Šťastná

Jsme třída plná bláznů a nikdo nás nemá rád. Rádi po sobě házíme mokrou houbou na mazání tabule, překřikujeme se nebo po sobě stříkáme vodou z rozprašovače na kytky. Snažíme se být dobrou třídou ale zatím nám to moc nejde, nicméně snaha se cení:D

Helča Jiskrová

V naší třídě zažije každý spoustu legrace. Jsme kreativní, milý a někdy dokonce i hodní. Naše přání je mít na konci školního roku dobré výsledky.

Matěj Hykrda

Takže jak bych nás popsal , v učení nejsme úplně nejsme úplně nejlepší , nemáme zrovna nejlepší kolektiv a ani nejsme ,, nejhodnější ´´ .

Učitelé nás úplně nemusí a popravdě se jim ani moc nedivím .

Protože , jsme hluční a… znáte to.

Ale já věřím že když, se budeme snažit a potáhneme za jeden provaz,můžeme být lepší ,možná i nejlepší.Ale chce to vůli a my to zvladneme.

Matěj Šimonovský

7.B je jenom další obyčejná třída. Výjimeční jsme jenom v tom, že se na nás všichni učitelé stěžují že jsme ukecaný, vyrušujem a špatně se učíme. Já ale věřím že když se spojíme dokážeme učitelům že se pletli a že naše třída není jenom utrpení. A taky věřím že když všichni něco chceme tak to dokážeme dosáhnout.

Kuba Chudoba

Naše třída je kreativní ale hlavně vtipná učitelé nás nemají moc rádi ale v jádru jsme podle mě dobrá třída sice hlučná velmi ukecaná a někdy se učíme špatně ale když něco chceme tak toho společně většinou vždy dosáhneme.

Jan janíček

S naší třídou je hodně legrace i když nás učitelky nemají moc v lásce. Také nemáme (až na nějaké výjimky) nejlepší známky, ale jistě se zlepšujeme a do 9. Třídy budeme mít všichni vyznamenání. Jsme také velmi kreativní a rozhodně speciální.

Dolenský

Naše třída není úplně nejlepší, ani nejhezčí a ani učitele nejsou úplně nejlepší, ale nám to nevadí, protože jsme super kolektiv a jsme prostě boží, někteří učitelé nám říkají že nám to moc nejde ale nám to nevadí, protože se snažíme a snaha se cení.

Ondra Hejduk

Všichni si myslí, že jsme velká pohroma, ale když se kouknete hlouběji, tak se držíme pospolu a pomáháme si (jen občas opravdu jen občas!!!). Každý je výjmečný třeba tanečník, fotbalista, florbalista, basketbalista, gymnastka, plavec, výtvarník, zpěvák, hudebník, stupidní dítě… atd. Já ani nemám slov popsat tu výjmečnou, vznikající, kreativní, originální, specifickou, hlučnou třídu 7. B

Karolína Tamarová+Zdenda Wolwgang

Na to, že je nás ve třídě jenom 26, dokážeme zažít spoustu zábavy. I když někdy to není zábavné úplně pro všechny. Vždy se najde něco, co baví i je. Stačí, aby někdo začal, a ostatní se přidají. Třeba hází na „terč“, kdo střelí víc, hrají Bang, praskají balónky atd. Učitelé si sice moc nemyslí, že je to zábavné, ale nás to baví. Jsme velmi akční třída, někdy až moc. Ale na učení až zas tak akční nejsme. Učitelé nás sice neberou úplně nejlíp, ale nám to nevadí. Snažíme se zlepšovat. My víme, že nejsme nejlepší, ale snažíme se být čím dál tím lepší.

Kotrbová Katrin

Z učitelů nás moc nikdo nemá rád, ale jinak jsme super, vtipná, kreativní třída. Když něčeho chceme dosáhnou snažíme se abychom nikoho nezklamali. Doufám že nám to vydrží déle. Rádi si pomáháme navzájem!!!

Emma Poláková

Povedla se nám škola v přírodě a hodláme zažít lyžařský kurz. Nejvíc nám jde tělocvik, výtvarka a informatika.Když nás poznáte ne ze strany učitele trak jme dobří kamarádi. Nemáme rádi učení, ale to nevadí. Jsme dobrá parta.

Alina Basyrova

Jsme třída plná bláznů, moc se nedokážeme dohodnout a hádáme se, ale nám to nevadí. Snažíme se být dobrou třídou, ale moc se nám to nedaří, ale snaha se cení. Všichni učitelé říkají, že jsme ta nejhorší třída, ale my si to nemyslíme. Myslím, že jsme originální třída.

Honza Zuzánek

 

Kontaktní informace

Třidní učitel
Mgr. Kristýna Pavlíčková
E-mail: pavlickova@horackova.cz

zobrazit kontakty na školu

Virtuální prohlídka
PJZŠ Horáčkova

Projděte si naší školu pomocí virtuální prohlídky